ENKEL VANAVOND
20% korting op T-shirts, tops & blouses voor dames ÉN -20% op alle shorten en bermuda's
SHOP NU >>

Artikelen terugsturen

In onze webwinkel hebt u recht op de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen.
De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 28 februari 2013 laat de aankoper toe binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet.
De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt en voorzien van de originele labels, samen met de ingevulde retourbon, terug gestuurd te worden.

Bel&Bo (Fabrimode NV) kan artikelen slechts terugnemen indien ze voorzien zijn van het originele etiket en in een toestand verkeren waarin ze meteen terug in de winkel kunnen worden geplaatst.
Producten die duidelijke sporen van gebruik vertonen (vlekken van make-up, geurtjes, enz.) hoewel ze verder geen gebreken vertonen, kunnen wij niet meer verkopen.

HOE EEN ARTIKEL TERUGSTUREN?
  1. Stuur uw artikel terug in oorspronkelijke staat met het originele etiket binnen de 14 dagen na ontvangst.
  2. Noteer op de retourbon de redenen van uw terugzending en uw bankrekeningnummer.  Stop alle artikelen die u wenst terug te sturen samen met de retroubon in één pakket.

WAAR MOET IK HET ARTIKEL NAAR TERUGSTUREN?
  1. Breng het gratis terug in een Bel&Bo winkel naar keuze.  U vindt uw dichtstbijzijnde Bel&Bo winkel hier.
  2. OF stuur uw pakket, op eigen kosten, terug naar het adres

BEL&BO (Fabrimode NV) - Dienst Retours
Theo Nuyttenslaan 5
8540 Deerlijk, België

Bel&Bo (Fabrimode NV) draagt geen enkele kost of verantwoordelijkheid betreffende het door de koper terugsturen van goederen.

 

(*) Online actie geldig op donderdag 23 mei 2019 van 18u tot 24u, enkel op de webshop. 20% korting op alle t-shirts, tops & blouses uit de volledige damescollectie. De korting wordt verrekend in de check-out van de webshop. Eenmalige korting per klant en per klantenkaart. Niet toepasbaar op basics & hemdjurken. Niet cumuleerbaar met andere acties, afgeprijsde artikelen, outlet artikelen en cadeaubonnen.
(**) Bermuda actie geldig van 15 mei t.e.m. 2 juni 2019 in de winkels en op de webshop. Niet cumuleerbaar met andere acties. Korting uitsluitend geldig op shorts en bermuda´s. Actie niet geldig op zwemshorts. Tijdens de sperperiode (1 en 2 juni) gelden de voorwaarden van de koppelverkoop. .