Artikelen terugsturen

In onze webwinkel hebt u recht op de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen.
De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 28 februari 2013 laat de aankoper toe binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet.
De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt en voorzien van de originele labels, samen met de ingevulde retourbon, terug gestuurd te worden.

Bel&Bo (Fabrimode NV) kan artikelen slechts terugnemen indien ze voorzien zijn van het originele etiket en in een toestand verkeren waarin ze meteen terug in de winkel kunnen worden geplaatst.
Producten die duidelijke sporen van gebruik vertonen (vlekken van make-up, geurtjes, enz.) hoewel ze verder geen gebreken vertonen, kunnen wij niet meer verkopen.

 

HOE EEN ARTIKEL TERUGSTUREN?
  1. Stuur uw artikel terug in oorspronkelijke staat met het originele etiket binnen de 14 dagen na ontvangst.
  2. Noteer op de retourbon de redenen van uw terugzending en uw bankrekeningnummer.  Stop alle artikelen die u wenst terug te sturen samen met de retourbon in één pakket.

 

WAAR MOET IK HET ARTIKEL NAAR TERUGSTUREN?
  1. Breng het gratis terug in een Bel&Bo winkel naar keuze.  U vindt uw dichtstbijzijnde Bel&Bo winkel hier.
  2. OF stuur uw pakket, op eigen kosten, terug naar het adres

 

BEL&BO (Fabrimode NV) - Dienst Retours
Theo Nuyttenslaan 5
8540 Deerlijk, België

Bel&Bo (Fabrimode NV) draagt geen enkele kost of verantwoordelijkheid betreffende het door de koper terugsturen van goederen.