Kleur in en win 4 gratis filmtickets

 

Win 4 gratis filmtickets!
Kleur in & win!

 

Kleur in & win!

Tijd voor kleur!

Wat is deze boom grijs en grauw! Geef jij hem terug kleur? Versier de boom met verf, potloden, stiften of zelfs jouw vingerafdrukken en echte bladeren… Zolang je maar creatief bent!

Kleur de kleurplaat in en geef ze af in een Bel&Bo winkel of post jouw kunstwerkje op facebook of instagram met #belnbowin vóór 11 november 2018. We selecteren 1 winnaar per winkel en 1 online winnaar. Elke ingekleurde tekening maakt kans op één van de 100 prijzen. Elke prijs omvat 4 filmtickets. We brengen de winnaars persoonlijk op de hoogte.

Download je kleurplaat

 

Kleurplaat downloaden >>

 

 

 

INSPIRATIE NODIG?


 

 

 

 

 

 

 

 

( ** )

ACTIE FEEST: 20% op 1 artikel uit de folder van 12/11/2018. Aanbod geldig van 12/11/2018 t.e.m. 22/11/2018 in alle Bel&Bo winkels en op de webshop. De folderartikelen zijn in de winkel en op de webshop aangeduid met een feestlabel. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. 1 korting per klant en per klantenkaart. Niet geldig op schoenen en accessoires. Niet inwisselbaar in speciën.

HERFSTKORTINGEN: Deze actie is geldig op alle aangeduide artikelen met een gekleurde bol uit de dames-, heren- en kindercollectie. Niet cumuleerbaar met andere acties.