Stem op Bel&Bo als Beste Winkelketen en webshop en maak kans op mooie prijzen.  Stem nu!  >

Bel Friday

 

Bel Friday
Bel Friday

 

 

Belgische Rode Kruis

Lokaal kopen is zorg dragen voor elkaar: voor de winkeliers, voor de producenten, voor jezelf en voor de hele gemeenschap. Want door lokaal te shoppen of kleding van een Belgisch label te dragen, pomp je je winkelbudget opnieuw in onze Belgische economie. En daar worden we allemaal beter van!

Ontvang dubbele punten op je klantenkaart

Tijdens het Bel Friday-weekend ontvang je bij elke aankoop dubbele punten op je klantenkaart, zowel in alle Bel&Bo winkels als op de webshop*.

We bouwen samen mee aan het 5ha Bel Friday bos

Toch draait Bel Friday niet alleen om krijgen. Het is ook het uitgelezen moment om op een leuke manier je steentje bij te dragen aan een beter België. Elke deelnemende winkel steunt immers ook een goed doel. Dit jaar planten we met alle deelnemers maar liefst 5ha Bel Friday bos. 

Lees meer

Bel Friday Bos

 

belfridayxbelbo

(*) De Bel Friday-actie gaat door van 5 maart t.e.m. 8 maart 2021 in alle Bel&Bo winkels en op de webshop. De dubbele punten worden direct toegekend op vertoon van de klantenkaart in de winkel. Voor online aankopen gebeurt dit op voorwaarde dat je online account gelinkt is aan je klantenkaart. Om je klantenkaart aan je online account te koppelen, log je in via ‘Mijn account’ en geef je daar het nummer van je klantenkaart in.