Back to school is cool

Bye bye vakantie, welkom school! Of toch bijna. Terwijl jouw kids stiekem een beetje opzien tegen 3 september, proberen wij die eerste schooldag voor hen wat aangenamer te maken. Een coole outfit does the trick. Onze stylisten ontwierpen kwalitatieve stuks die nu al draagbaar zijn, maar ook perfect op de eerste schooldag passen. School is cool, weet je wel?

 

 

Bloemetjes en fake fur

Jurk met fleurige print

 

TRRRRING! De schoolbel luidt het begin van het nieuwe schooljaar in. De meisjes zijn om ter schattigst in vrolijke bloemetjesprints. Dit seizoen kiest oud én jong voor oker en blauw. Een mouwloos fluffy jasje in imitatiebont (wij zeggen nee tegen dierenleed!) maakt de back to school outfit af en combineert moeiteloos met alles.

Shop de look >

 

 

Ruiten troef en beestenprint

Hoge taille short

 

Ook grote zus is klaar voor nieuwe avonturen met haar BFF’s. De meiden kiezen voor een stoere hemdjurk met rockin’ ruiten, een grijze coole sweatjurk of een blauwe skaterrok. Vervolledig de look met sneakers in luipaardprint. Let’s go wild!

Shop de look >

 

 

Stoere bengels in coole outfit

Laat je schouders zien

 

De jongens maken de speelplaats onveilig in coole sweaters met een leuke opdruk. Hun kleurenpalet is gedempt en gaat van grijs tot denimblauw. Ja, jouw bengels zijn er 100% klaar voor, nu mama nog.

Shop de look >


Tag Bel&Bo in jouw foto’s op Instagram en gebruik de hashtag #belnbofashion. Verschijnt jouw foto binnenkort ook op onze homepage?

 

Blijf je graag op de hoogte van onze nieuwe collecties en de laatste nieuwtjes in modeland? Abonneer je dan zeker op onze nieuwsbrief en volg ons via onze Sociale Media.

 

Facebook Instagram
> like ons > volg ons