Of je nu een uitstapje plant naar een subtropisch zwemparadijs of je zoekt exotischer oorden op, je doet het maar beter in style… Is jouw garderobe beachproof? Zijn er überhaupt trends in badmode? Wij zeggen volmondig: ja!

 

 

#Kaki, mais oui!

Dit jaar is all about khaki. Kaki staat garant voor stijl. Bovendien flatteert kaki elk kleurtype (ongeacht jouw huidskleur!). Flaneer fashionable van het zwembad naar de cocktailbar met een bijpassende strandjurk of pareo. Na een dagje zonnen, steel je de show met een modieuze strandhoed en sleehakken.

 

 

 

 

#Vintage marine chic

Marineblauw is eindeloos elegant en oogt zachter op de huid dan zwart. Bovendien blijven blauwtinten ook de komende seizoenen trending. Deze zomer staken we de badmode in een retro jasje en het resultaat mag er zijn! Zwijmel je met ons mee?

 

De old time favourite blijft natuurlijk de bikini. Wil je echter een klein buikje verhullen, dat is de tankini de perfecte keuze. Ook zien we de grote comeback van het badpak. Ouderwets? No way! Het badpak is hip, vrouwelijk én comfortabel. Need we say more? In welk model flaneer jij over het strand?

 

 

 

 

 

#Kreeftenprint

De mannen mogen er ook zijn. Originele (wij zijn gek op de kreeftenprint!) en grafische prints bepalen de beachmode. No accessories needed!

Enjoy the summer!

 

 

@belnbo
#belnbofashion
#belnbofun
#belnbobeach

 

XOXO BEL&BO