Velen onder ons spenderen meer tijd op de werkvloer dan thuis. Het spreekt voor zich dat we ons goed in ons vel willen voelen op het werk. Daarbij speelt onze look een niet onbelangrijke rol. Really. Toegegeven, wie een uniform draagt, heeft niet die vrijheid. Maar gelukkig kunnen de meesten zich wel volgens hun eigen smaak kleden.

De tijd dat we in een klassiek mantelplakje aan ons bureau moesten verschijnen, ligt gelukkig lang achter ons. Maar jouw manager zal het ongetwijfeld wel kunnen appreciëren als we een kleine beetje moeite doen. We like!

 

Dress-code ?


Dit betekent geenszins dat we een gescheiden dressing werk- en vrijetijdskledij moeten hebben. Ok, na een lange werkdag, hijsen we ons wát graag in onze favoriete comfy loungewear. Om vervolgens met de kat op schoot gezellig de laatste nieuwe serie te kijken (remember “Hygge”…).

Maar met de eerste lentekriebels, is het even fijn om na werktijd met de collega’s nog een drankje te nuttigen (nu de Tournée Minérale stilaan op zijn einde loopt). Of wat dacht je van een bezoekje aan jouw favoriete eethuisje met de vriendinnen? Meestal ontbreekt ons echter de tijd (en de goesting) om nog van outfit te veranderen…

 

 

Musthaves


Wij kozen enkele musthave items voor je uit waarin je je in no time een business look aanmeet én je ’s avonds stylish op pad kan!

De blazer is onze all time favourite. Combineer hem op een rechte rok of geklede pantalon. Wist je trouwens dat de kostuumbroek of pantalon dé trend is van dit voorjaar? Draag ze casual chic met een basic bloes of sweater. Ook denim hoeft niet geband te worden (hoewel we wel de gescheurde jeans links laten liggen) !

 

 

Je ziet het, een business look hoeft helemaal geen opgave te zijn. Een eenvoudige outfit leuk je trouwens op met een statement it-bag. En wie dacht dat pumps of hakken een must zijn, no stress! Sneakers en veterschoenen zijn onmisbaar in jouw office garderobe! Gotta love to work!

 

@belnbo
#belnbofashion
#belnbofun
#lovetowork

 

 

XOXO BEL&BO