I feel it coming. Voel jij die lentekriebels? Wij voelen vooral dat het hoog tijd is om onze garderobe lenteproof te maken! Frisse lentestuks pimpen instant iedere outfit. Onze collega’s tonen maar wat graag hun favoriete Bel&Bo voorjaarslook!

 

 

 

#Trend Alert Casual Chic

Onze styliste Céline overtuigt je in één-twee-drie van haar favoriete stuk: de culotte.

 

“ De culotte of wijde kuitbroek is super trendy, maar is tegelijk heel draagbaar. Overdag combineer ik ze casual met sneakers en een boxy T-shirt. Gaan we naar een feestje, dan kies ik voor veterschoenen of pumps. Je vindt me als eerste op de dansvloer. ”

 

 

 

#Trend Alert Ethnic c’est chic

Customer Service medewerker Dirline is verliefd op de blazer met etnische print. Sorry boys!

 

“ Ik hou van een casual look die comfy zit. Maar ik kleed me ook graag modieus. Deze blazer geeft mijn basic outfit een fashionable & klassevolle toets. ”

 

 

 

 

#Trend Alert Streetstyle Chic

Virginie werkt op de boekhouding en volgt de trends op de voet. De kaki broek met zakken mag dan ook niet ontbreken in haar lentegarderobe!

 

“ Kaki & goud matchen perfect met mijn warme kleurtype. Mijn kledingstijl is elegant, maar het mag best wel een tikje stoer zijn. De military chic trend is dan ook volledig mijn ding! ”

 

 

 

#Trend Alert Athleisure

Stagiaire marketing Sarah is een bezige bij en houdt dan ook van comfy, maar fashionable kledij!

 

“ Ik studeer nog, ben lid van vele verenigingen en kan gewoon niet stilzitten! In het weekend kleed ik me dan ook graag casual. Deze sweater met boyfriend jeans is niet alleen super makkelijk, maar ook modieus. Ideaal om onze volgende fuif te organiseren! ”

 

 

Voor welke lentelook kies jij ? Post jouw favo Bel&Bo outfit op Facebook of Instagram!

 

@belnbo
#belnbofashion
#belnbofun
#lentekriebels

 

XOXO BEL&BO