Aftellen geblazen: het communie- of lentefeest komt zo stilaan dichterbij. Wij zijn alvast begonnen aan de eerste voorbereidingen. Locatie? Check. Uitnodigingen? Check. Dat is alvast een goede start van een perfect feest. Maar daar hoort natuurlijk een onberispelijke feestoutfit bij. Wat zijn we blij dat we je nu al onze Celebration Collection kunnen tonen!

 

 

 

 

Kleine prinsessen

 

De meisjescollectie combineert fun met feest. Perfect om in te vieren, prettig om nadien te dragen. Blauwtinten en lichte kleuren primeren. Glanzende afwerkingen met parels en pailletten laten jouw mini stralen.

 

 

 

 

 

 

Accessoires troef

 

Leuke accessoires pimpen de feestoutfit. Een oogverblindend - letterlijk - handtasje onder de arm, een elegante halsketting of frivole armband. Haaraccessoires maken de look compleet: kies voor een haarband of -speld. Onze tip? Combineer niet alle accessoires in één outfit. Keep it simple.

 

 

 

 

 

Feestneuzen

 

In de jongenscollectie zetten tijdloze blauwtinten stijlvol de toon. Coole prints en opdrukken geven dan weer extra pit aan de outfit van zoonlief. Werk de feestlook af met een modieuze blazer. Ook jouw telgen kunnen rekenen op een uitgebreid assortiment accessoires. Bretellen of een cool strikje geven een leuke twist aan elke feestlook zonder het geheel té gekleed te maken.

 

 

 

 

 

Laat je betoveren door onze Celebration Collection.

Om in te genieten, te lachen, te zingen en te stralen.
Om op terug te kijken en te denken: wat een fijne dag!


Gebruik de hasthag #belnbocelebration en misschien verschijnt ook jouw foto op onze Instagram account!

 

@belnbo
#belnbocelebration

 

 

 

XOXO BEL&BO