Het communie- of lentefeest van onze kleine prinses vraagt om perfectie. Jullie vonden ein-de-lijk de ideale outfit (waar jullie beiden happy van worden). Dochterlief straalt in lieflijk kant of zacht pastel. Of de hippe meid koos voor classy sneakers met een chique broek. Voor welke stijl jullie ook gaan, don’t mess with the hair!

 Perfect Day
Een échte feestoutfit fleur je op met een haaraccessoire: dé haartrend van het jaar! Een haarspeld in flamingoroze, een klassevolle haarband in kant of een bloemenkransje zijn échte musthaves.

 

 

DIY
Pimpen dus die outfit! We helpen je met enkel DIY-tips. Eerst en vooral: een kapsel met een haaraccessoire hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Een mooie dot of vlecht werk je subtiel af met een haarspeld met of zonder bloemen.

 

Bij lange lokken of krullen is een elegante haarband met kant de perfecte keuze.Een kokette look creëer je dan weer met een bloemenkransje. Bij korter haar, breng je eerst wat volume aan op de kruin van het hoofd. Plaats daarna het kransje en fixeer met een beetje haarlak. Zo heb je in 1-2-3 een persoonlijke look die de hele dag goed blijft!

Laat je inspireren door de foto’s en onze webshop!

 

Keep it fun!

Deel jouw Perfect Day met ons:

 

#belnbokids
#MyPerfectDay

 

XOXO BEL&BO