Denim rocks, zo veel is duidelijk. En jullie zijn fan. In de juiste jeans straal je zelfvertrouwen uit. Maar al te vaak horen we hoe moeilijk het is om het juiste jeans model te vinden. Jammer, want dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! We gingen te rade bij kwaliteitsmanager Sabine, onze jeans expert bij Bel&Bo.

 

Véél plezier met onze Bel&Bo denim guide.

 

 

 

Skinny


Ben je gezegend met slanke (niet per se lange) benen, dan is de skinny jeans een absolute musthave in jouw garderobe. Dit model sluit nauw aan en accentueert jouw mooie benen. De skinny is gemaakt van rekbaar materiaal en zit dus super comfortabel. Combineer de skinny met een oversize sweater of bloes: very stylish!

 

 

 

Straight


De straight jeans is de klassieker onder de klassiekers. Dit model met rechte pijpen ademt comfort uit en is heel draagbaar voor vele lichaamsvormen. De straight jeans komt mooi tot zijn recht met (slee)hakken. De laatste seizoenen is de straight jeans onmisbaar geworden in de kleerkast van elke fashionista.

 

Bootcut


Deze stijlvolle klassieker loopt wijder uit vanaf de knie en flatteert ieder silhouet. Heb je wat bredere heupen, dan is dit jouw absolute topper! Draag de bootcut jeans zowel op als naast het werk. Je gaat altijd goed gekleed!

 

Deel jouw favoriete jeansoutfit met ons:

 

@belnbo
#belnbofashion
#belnbofun
#denimrocks

 

XOXO BEL&BO