We love fashion
Stiekem worden we heel happy van dat gloednieuwe jurkje, die oorbellen waar we al zo lang naar zochten of ein-de-lijk die trendy it-bag. We love fashion, dus dat is dik ok. Maar laten we wel wezen, er verschijnt spontaan een big smile op ons gezicht als we denken aan gezellige momenten met onze familie of vrienden. En die fancy sjaal is de kers op onze gelukstaart! Vind je dit al een beetje melig? Het wordt nog beter! 😍

 

 

So happy together
Heb je ooit al gehoord van het Deense woord Hygge (spreek uit [hue-gah]) ? Hygge staat letterlijk voor gezelligheid, knusheid, Gemütlichkeit. Oh! Maar hygge is tegelijk ook een werkwoord. “Kom je vanavond hygge?” is in Denemarken een standaardvraag. Hoe fantastisch is dat?! Na een fikse wandeling in de bossen, genieten de Denen van een dampende kop glühwein, een spies verse appeltaart of een stoofpotje. Samen keuvelend over alles en niets, geduffeld in een fluffy dekentje. Bij voorkeur terwijl het buiten guur en winderig is.

 

 

De Bel&Bo spirit is ook hygge. Wie houdt van kleur, houdt van het leven. Wat zijn de kleine geneugtes voor de Bel&Bo collega’s?

 

Jelle (lacht): “Mijn benodigdheden voor pure ontspanning? Netflix en mijn flanellen pyjama! En dan zalig in slaap dommelen…”

Charlotte: “Na een lange werkdag vind ik het zalig om mijn fluffy pantoffels aan te trekken. Dan loop ik echt op wolkjes!”

Karen: “Een spontane pannenkoekenbak op zondagmiddag. En gezellig smullen met mijn dochters erna...”

Astrid: “Ik smelt voor warme chocolademelk met slagroom en zwarte chocolade schilfers. En marshmallows…”

 

 

Wat is voor jou hygge? Laat het ons zeker weten!

 

We wensen je een hygge dag toe!

 

XOXO BEL&BO