Halloween

OMG, binnenkort is het weer de griezeligste tijd van het jaar! Ben je nog op zoek naar een weerzinwekkende Halloween outfit? Heb je acuut last van het Halloween stresssyndroom? Hulp is onderweg! Wij tonen je griezelig graag onze top 5 van de leukste Halloween looks. Trick or treat!

 

 

1. Spooky sweaters

Spooky sweaters

 

Breekt het angstzweet je spontaan uit bij het zien van deze spookachtige sweaters? We kozen voor creepy teksten en prettig gestoorde prints zodat je instant in Halloween stemming bent voor een klein prijsje. Combineer met jouw favo jeans en sneakers: perfect draagbaar op school.

Shop de griezellook >

 

 

2. Akelige onesies

Akelige onesies

 

Jaag iedereen de stuipen op het lijf in een coole onesie… Verkleed als een meedogenloze haai, sprookjesachtige eenhoorn of monster zie je er griezelig uit én blijf je lekker warm. En waarom zou je een onesie alleen op Halloween dragen? Carnaval, een verkleedfeestje of tijdens een avondje cocoonen thuis: een onesie kan altijd! Tip: het wordt nog nét iets leuker als iedereen zich verkleedt.

Shop de griezellook >

 

 

3. Griezelpoten

Griezelpoten

 

Liever een Halloween accent dan een volledige outfit? Deze griezelpoten houden je voeten lekker warm en knus, maar zien er toch wel heel akelig uit. Brrrrrr.

Shop de griezellook >

 

 

4. Halloween diadeem

Halloween diadeem

 

Maak jouw look af met een Halloween diadeem. Schattige vleermuisoren, pompoenen of een eenhoorn do the trick. Keuze genoeg!

Shop de griezellook >

 

 

5. Knibbel, knabbel, knuisje

Knibbel, knabbel, knuisje

 

Bij een echte heksenlook hoort natuurlijk een originele heksenmuts.

Shop de griezellook >


Welke Halloween look is jouw favoriet? Post jouw foto op onze Instagram of Facebookpagina met Instagram of Facebookpagina met #belnbofashion en @belnbo en wie weet verschijnt jouw foto binnenkort ook op onze homepage.

 

Blijf je graag op de hoogte van onze nieuwe collecties en de laatste nieuwtjes in modeland? Abonneer je dan zeker op onze nieuwsbrief en volg ons via onze Sociale Media.

 

Facebook Instagram
> like ons > volg ons