In december overstelpten we je met de Deense gezelligheid, “hygge” genaamd. Januari staat voor een nieuwe start, een nieuwe vibe. Op elk mogelijk vlak.

 

 

Gezellig gezond
Februari lijkt ons dé maand om eens de tussentijdse balans op te maken van onze goede voornemens (áls we er al hadden). En wat blijkt? Gezelligheid heeft plaats geruimd voor gezondheid. Bij Bel&Bo zijn we gezelligheidsdieren, dus we combineren graag het beste van beide werelden.

 

Let the “healthy hygge” begin...

 

Terwijl collega Tine aan het trainen geslagen is voor de ten miles, bereidt collega Isabel zich mentaal voor op haar Tournée Minérale. En zij zijn lang niet de enigen die mentaal én fysiek detoxen. Fit en gezond zijn zorgt er namelijk voor dat je je ook mentaal sterk voelt.

Maar zoals het echte fashionista’s betaamt, starten wij onze lenteschoonmaak in onze garderobe. Om ons hoofd volledig vrij te maken (en om plaats te ruimen voor de nieuwe voorjaarscollectie), nemen we onze volledige garderobe onder handen. Sorteer jouw kledij bij voorkeur per kleur of per seizoen. Zo krijgt je meer overzicht en dat zorgt voor meer combineer fun! Maar wat te doen met stuks die al maanden in jouw dressing blijven hangen? We gingen te rade bij onze styliste Stéphanie.

 

“Een garderobe detox hoeft niet moeilijk te zijn! Voorzie 4 dozen en label ze als volgt : houden, misschien, recyclage en verkopen. Houd de misschien doos nog een half jaartje bij. De stuks die je niet mist, gaan onverbiddellijk naar de kringloopwinkel. Of organiseer een closet sale met jouw vriendinnen. Samen kledij verkopen en ruilen zorgt gegarandeerd voor een namiddag fun ! ”

Geniet je van die extra plaats in jouw kast? Detox dan niet alleen jouw garderobe, maar jouw volledige huis! Collega Greet zweert bij de Marie Kondo methode . Marie wie? De Japanse schreef de bestseller ‘Opgeruimd’ waarin ze haar methode uit de doeken doet. Bij ieder voorwerp, ieder kledingstuk, stel je jezelf de vraag: “word ik hier blij van?”. Is jouw antwoord ja, dan blijft het. Antwoord je nee, dan maak je iemand anders gelukkig met het stuk! Op die manier ontstaat er een positieve vibe in jouw huis. En da’s weer lekker gezond.

Santé! (met water)Deel jouw favoriete “healthy hygge”-moment met ons:

 

@belnbo
#belnbofashion
#belnbofun
#HealthyHygge

 

XOXO BEL&BO