Kleurrijke cupcakes versieren

Meimaand, feestmaand! We rennen van lente- naar communiefeest, maar de allerfijnste momenten beleef je gewoon lekker thuis. Samen cupcakes maken met jouw kids is niet alleen supergezellig, maar ook heel eenvoudig. Bovendien zien ze eruit om op te eten! ( 😃 ) We geven je graag enkele DIY tips & tricks om de kleurrijkste cupcakes op tafel te toveren voor Moederdag, een barbecue of lentefeest. Veel bakplezier!

 

 

Cupcakes bakken

  1. Verwarm de oven voor op 150°. Bereid het mengel voor.
   Nodig:
  • 250 g suiker
  • 250 g zelfrijzende bloem
  • 250 g boter
  • 4 eieren
  2. Maak je beslag en vul de cupcakevormpjes.
  3. Bak de cupcakes 10 minuten op 150°. Bak hierna nog 10 minuten verder op 180°.
  4. Laat afkoelen...

 

 

Tijd voor de topping!

Versier de afgekoelde cupcakes met een laagje gesmolten chocolade of marsepein. Voeg een beetje kleurstof toe aan witte marsepein als je graag voor een kleurtje kiest.
Werk je je graag met glazuur? Meng 100 g poedersuiker met 1 eetlepel water. Roer het mengsel tot een papje. Het glazuur kan je – net als de marsepein – een kleurtje geven met kleurstof. Werk af met hagelslag, gekleurde suikerbolletjes, ...

Smakelijk!

Kleurrijke cupcakes versieren

 

Welke cupcakes maken jullie in mei? Post jouw foto op Instagram of Facebookpagina met #belnbofashion en @belnbo en wie weet verschijnt jouw foto ook hieronder. Bovendien wint elke maand onze favoriete look een cadeaubon van €50!

 

 

XOXO BEL&BO

 

Blijf je graag op de hoogte van onze nieuwe collecties en de laatste nieuwtjes in modeland? Abonneer je dan zeker op onze nieuwsbrief en volg ons via onze Sociale Media.

 

Facebook Instagram
> like ons > volg ons