We vonden de perfecte outfit.. We kozen de perfecte accessoires: 100% klaar om te stralen op het communie- (of lente-) feest van zoon- of dochterlief. Of toch niet helemaal? What about the make-up?

Niemand wil er als een opgedirkte gans uitzien, maar een naturelle make-up doet wonderen voor de uitstraling. Wij gingen te rade bij één van onze visagisten. Met het Bel&Bo stappenplan breng je zelf een feilloze make-up aan! Zo wordt het écht een perfecte dag. Niet alleen voor onze kleine prinsjes en prinsessen, maar ook voor mamalief. #goedbezig

 

#myperfectmakeup

 

1. Intro

Een goed gereinigde huid is de basis van jouw make-up. Reinig het gelaat met een reinigingsmelk-of gel. Breng een hydraterende dagcrème aan en laat even inwerken

 

 

2. Let’s do this!

Een mooie make-up komt het beste tot zijn recht op een egaal gelaat. Gebruik een CC (een kleurcorrigerende) crème of foundation. Houd je het liever naturel, kies dan voor een getinte dagcrème. De juiste kleur is noch donkerder, noch lichter dan jouw eigen huidskleur.

 

Camoufleer eventuele vlekjes of wallen met een concealer, twee tinten lichter dan jouw huidskleur.

 

Werk af met een transparante poeder. Je creƫert diepte in het gezicht met blush en bronzing poeder.

 

 

 

3. Eye-catcher

Voor een naturelle make-up, opteer je best voor neutrale tinten. Breng de basiskleur aan tot onder de wenkbrauwen. Gebruik de tweede tint oogschaduw op het bewegend ooglid. Blijf binnen de arcadeboog en vervaag tot in de helft van het ooglid. Breng de derde kleur aan boven de wimperrand en de buitenste ooghoeken. De kleuren moeten mooi in mekaar overvloeien.

 

Breng oogpotlood aan boven de waterlijn en wimperrand. Creëer volumineuze wimpers met een bruine of zwarte mascara. Breng verschillende laagjes aan voor een glamour effect.

 

 

 

4. Kiss my lips

Lippenstift zorgt voor de finishing touch. Wil je optisch vollere lippen, dan kan je nog voor een lipgloss (in een neutrale kleur) kiezen.

 

 

Zo, jij bent 100% partyproof!

 

Catch the sun & enjoy!

Deel jouw #myperfectday moment op onze Facebook of Instagram account! De mooiste foto belonen we met een waardebon!

 

 

@belnbo
#belnbofashion
#belnbofun
#myperfectmakeup
#myperfectday

 

XOXO BEL&BO