Er was eens… de midi rok. In de jaren ’40 en ’50 maakte hij zijn opmars, waarna we hem een tijdje verwaarloosd hebben. Shame on us! Impardonnable! Nu is de midi plissé rok hét musthave item van het jaar. De rok komt net op of onder de knie en oogt vrouwelijk en chic.

 

Super trendy

Er is echter één valkuil: slecht gecombineerd lijkt de kuitlange rok al snel wat ouderwets! Hoe combineer je deze rok zodat je super trendy voor de dag komt? Dat is hélemaal niet moeilijk!

 

How to wear…
We zetten het even op een rijtje. Bij een midi (plissé) rok kies je voor meer volume op je onderlichaam. Vermijd daarom wijde T-shirts of truitjes (zo wordt het geheel wat té vol). Kies voor een getailleerd jasje of een aansluitende top (de fashion addicts gaan voor een coole blouse) die je in de rok draagt. Zo leg je het accent op de hoge taille én lijk je langer. Wist je trouwens dat je met een plissérok iets bredere heupen kan camoufleren? Niks dan voordelen lijkt het zo, die rok.

 

 

 

Combineer met hippe accessoires : een handtas, een hoed of echte statement juwelen. Een midi rok oogt super hip met sneakers. Met lage (of hoge) pumps zie je er dan weer elegant chic uit. Éen tip: blijf weg van platte ballerina’s of lage enkellaarsjes.


You go! In style!

Deel jouw favo midi rok met ons:

 

@belnbo
#belnbofashion
#belnbofun

 

XOXO BEL&BO