Kerst is nog maar achter de kiezen of we kijken al reikhalzend uit naar het volgende feest. Toch?
Heb jij jouw feestoutfit al gevonden? Of bezorgt dat je toch een beetje feest-stress? Wat een woord, het lijkt wel een luxeprobleem. Tijd om het uit de wereld te helpen!

 

Laten we ervan uitgaan dat je jouw perfecte feestjurk of (midi plissé) rok al hebt gevonden. Zo niet, rep je dan naar jouw dichtstbijzijnde Bel&Bo winkel. Nee really, een feestjurk met of zonder pailletten in een korte of de lange versie, you name it, we’ve got it.


Bibberkou
Komt dit tafereel je bekend voor? Oudejaarsavond 2016: dé ultieme outfit gevonden, flanerend op veel te hoge pumps. En o zo fier op onze feestjurk dat we al bibberend van de kou van diner naar dansfeest tsjollen (zo zeggen wij dat hier in West-Vlaanderen). Herkenbaar?

De pumps of enkellaarsjes combineren we stijlvol op zwarte panty’s. Op een korte jurk kiezen we resoluut voor een klassevolle lange mantel. Een mooie riem in de taille flatteert ieder figuur.

Draag je een lange jurk of (midi) plissérok, dan maak je het geheel af met een al dan niet aansluitende zwarte blazer. Een losvallende blazer op de plissérok is hét item voor de rasechte fashionista.

Er is maar één regel, draag het jasje open zodat je jouw feestjurk kunt showen.

 

Accessoires
Afwerken doen we met statement accessoires of een kraagje in imitatiebont (contrasteert prachtig met de lichte stof van een feestjurk). Over 2016 kan je veel zeggen, maar dat het een trendy jaar was, dat staat vast!

Voor oudejaarsavond 2016 is het credo: more is more.  En laat dat onze wens zijn voor 2017: een stijlvol, trendy jaar met heel veel (fashion) fun!

 

XOXO BEL&BO