De herfst draait op volle toeren! Bladeren vallen van de bomen en verkleuren. Hun warme kleurenpallet brengt ons elk jaar opnieuw weer in vervoering. Oh! Maar als de dagen verkorten, brengen wij graag wat meer kleur in het leven, met voorkeur in onze garderobe! Tijd voor kleur, zeiden we het al?

 

 

Gotta love red

En hoewel rood dé kleur van de liefde is, is ze alvast de trendkleur dit najaar. You gotta love red. Rood past niet alleen in elke stijl, ze staat zowel mooi in totaallook of als vurige accentkleur. Rood geeft instant zelfvertrouwen en, leuk voordeel, ze staat bijna iedereen.

 

 

Vurig accent

Mag het wat subtieler, kies dan gerust voor rood als pittig accent. Een rode sjaal of een blouse gecombineerd met grijs- en zwarttinten is altijd een match made in fashion heaven. Onze favoriet? De rechte jurk die elk figuur flatteert en supercomfortabel zit. Wist je dat je optisch een V-hals kan creëren met een lange modieuze halsketting? #StylingTip

 

 

Ruches rocken

Trouwens, ben jij al gezwicht voor de modetrend van 2017? Je leest het goed, ruches en volants waren ook deze zomer al een echte hit. En ze rocken nog steeds. Bovendien kunnen de fashionista’s dit najaar hun modehart ophalen aan trendy pailletten en florale borduursels. Die herfst, misschien toch nog zo slecht niet?

 

Ben jij ook fier op jouw herfstlook? Deel jouw favoriete outfits op Instagram ! #belnbofashion

 

@belnbo
#belnbofashion

 

XOXO BEL&BO