Het najaar starten wij - als het even kan - graag in stijl! De internationale catwalks voorspelden alvast véél moois. En ons geduld werd rijkelijk beloond. Eindelijk kunnen we deze trendy outfits dragen! Wij vonden het hoog tijd om enkele najaarstrends voor jou in de kijker te zetten.

 

Tijd voor kleur

Trendkleur rood is een klassieker, hoewel bordeaux dit najaar als de grote winnaar in de bus valt. Warm bordeaux combineert prachtig met neutrale en koele kleuren zoals blauw, grijs en zwart. Naast donkere kleuren, zijn ook pasteltinten zoals lichtroze of aquablauw on trend. Pimp een balletroze outfit met kaki voor een rebels accent. It’s all about contrast. Ook denim blijft het goed doen en zorgt voor een casual look.

Less is more

Het kostuumpak is bezig aan een echte comeback. Combineer een losse blazer met een elegante pantalon: simpel én stylish. Wist je trouwens dat de trench weer volledig hot is? Perfect voor het tussenseizoen als je het ons vraagt!

Goed geprint…

Prints mogen opvallen. Kies jij eerder voor een grafische print of vrolijk floraal motief? Een biker- of bomberjack geeft de bloemenprint een stoer kantje. Wij zijn fan.

Het nieuwe modeseizoen is alvast goed begonnen. And it’s only getting better! Ontdek meer trends op onze blog of in het nieuwe online magazine! >

 

@belnbo
#belnbofashion
#READ
#RISE
#SHINE

 

XOXO BEL&BO