De temperaturen dalen, maar het wordt daarom niet minder gezellig. Dit najaar zijn fluffy truien absoluut hot ! Wij begrijpen waarom: ze zijn lekker warm, maar geven tegelijk een modieuze twist aan iedere outfit. En wat we graag zien, behandelen we met liefde.

 

Gouden tips
Wij gingen op de koffie bij onze kwaliteitscontrole met deze vraag: hoe genieten we langer van onze favo fluffy cardigan of trui?
We geven je graag enkele tips mee. Handwas is altijd de beste én duurzaamste keuze. Kies je echter toch voor de wasmachine, stel dan zeker het wolwasprogramma (maximaal 30°) in.
Merk je bij jouw cosy trui ook wel eens statische elektriciteit? No worries! Dit is een typisch winters, maar uiteraard vervelend fenomeen! Voeg een scheutje azijn toe aan het wasmiddel. Bye bye statische elektriciteit.

Kelly: “Statische elektriciteit is vervelend, maar makkelijk te verhelpen!”

En hoorde je al van de ‘helende kracht’ van de diepvries?

Kathy: “Bij statische elektriciteit steek ik mijn kledingstuk enkele uurtjes in de diepvries. Werkt altijd! ”

Last but not least, droog jouw trui niet in de droogtrommel, maar plat op het droogrek. Op die manier behoudt ze haar vorm.

Heb jij ook nog een leuke én milieuvriendelijke tip? Aarzel niet om te reageren, we zijn alvast benieuwd! We wensen je alvast een fluffy warme winter.

 

XOXO BEL&BO