PRE BLACK FRIDAY KORTING    - 20% OP JOUW FAVORIETE ARTIKEL

Win een schitterende make-over bij Bel&Bo!

 

Jouw oogappel straalt in de nieuwe communie-en lentefeestcollectie van Bel&Bo. Het wordt de perfecte dag! #MyPerfectDay

 

Deel jouw Perfect Day met ons

#belnbokids
#MyPerfectDay

Hoe kan ik gratis kaartjes ontvangen?

Bij aankoop van € 49,99 in de nieuwe kidscollectie vóór 5 maart 2017, ontvang je een promokaart met unieke code ! (Ook bij bestellingen op de webshop.)

Met elke code kan je 10 gratis kaartjes bestellen. Hoe? Check ‘Ik heb een promokaart ontvangen’

Ik heb een promokaart ontvangen

Proficiat! Met deze code kan je 10 gratis kaartjes bestellen. Ga naar ‘kaartjes bestellen’, kies jouw favoriete ontwerp, laad jouw mooiste foto op en voeg een leuke tekst toe. Zo vergeet je nooit deze “Perfect Day”!


Wens je meer dan 10 kaartjes? Dat kan! Of via meerdere promokaartjes, of door bijbetaling.

 

 

De actie is geldig van 16 januari 2017 t.e.m. 5 maart 2017. De promokaart kan ingeruild worden t.e.m. 31 mei 2017. Eén promokaart per aankoopschijf van€ 49,99 in de kidscollectie. Ook geldig bij aankopen op de webshop. Niet geldig op afgeprijsde artikelen. Eén promokaart geeft recht op 10 kaartjes. Verzendkosten € 3,42 per bestelling. Er kan ook extra bijbetaald worden indien meer dan 10 kaartjes gewenst.

 

(*) - 20% op geselecteerde truien en jurken. Actie geldig op de webshop tot einde voorraad. Niet inwisselbaar in speciën. Niet cumuleerbaar met andere acties en met cadeaubonnen.

(*) - 20% op jouw favoriete artikel. Actie geldig van 25/11/2020 t.e.m. 26/11/2020 op de volledige collectie webshop. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.Niet inwisselbaar in speciën. De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje.