2 heren T-shirts voor €18  shop nu  >

Accessoires

Accessoires dames / Accessoires femmes

Artikelen 1 tot 36 van 233 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 233 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Accessoires

Een stijlvolle top, classy broek en hip paar schoenen zorgen voor een onweerstaanbare outfit, maar wat het plaatje pas echt afmaakt, dat zijn de accessoires. Handschoenen, sjaals, juwelen, handtassen, alle favoriete hebbedingetjes die je garderobe net dat tikkeltje meer kunnen geven, kan je hier terugvinden.

 

Elk seizoen heeft zo zijn eigen accessoires, maar denk niet dat de winter enkel mutsen, sjaals of handschoenen te bieden heeft. Tijdens de feestdagen kan je immers je adembenemende avondjurk afwerken met een hippe halsketting als accent, al dan niet met matchende oorbellen.In de zomer heeft je outfit doorgaans minder kleren om het lijf, reden te meer dus om hem te vervolledigen met de juiste accessoires!

 

Let wel, accessoires voor dames blijven bij Bel&Bo niet beperkt tot jaloersmakende juwelen, de collectie is nog veel uitgebreider. Tijdens de wintertijden kan je ook nog beroep doen op onze schattige handschoenen, warme wanten en leuke mutsen of hoedjes, eventueel aangevuld met een gezellige, stijlvolle poncho.

 

Het aanbod sjaals en foulards is overigens niet enkel voor de wintermaanden bedoeld, in de lente kan een fleurig sjaaltje wonderen doen als kers op de taart. Naast de gebruikelijke accessoires vind je bij Bel&Bo ook nog een aantal handtassen en portefeuilles terug.

 

Kortom, keuze te over wat betreft accessoires voor dames bij Bel&Bo. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen in onze webshop. We garanderen je een 100% veilige betaling gevolgd door een snelle levering en de mogelijkheid op een gratis retour - die hopelijk niet nodig zal zijn!