Stem op Bel&Bo als Beste Winkelketen en webshop en maak kans op mooie prijzen.  Stem nu!  >

Handtassen & portefeuilles

Accessoires dames / Accessoires femmes

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

Handtassen

Waar je ook naartoe gaat, je partner-in-crime om al je spullen veilig te bewaren is de handtas. Geen gelegenheid denkbaar waar je geen handtassen mee naartoe zou kunnen nemen, zo onmisbaar zijn ze tegenwoordig geworden voor elke vrouw. Ze zijn bovendien niet alleen reuze praktisch, maar ook nog eens een fantastisch accessoire om je te vergezellen op elke tocht. Mannen mogen er dan geen verstand van hebben, wij kennen wel degelijk onze weg in deze eye-catchers waar we al onze spulletjes in kwijt kunnen.

 

Bel&Bo heeft een hele collectie handtassen voor je in de aanbieding om nooit meer iets te vergeten, of het nu een sleutelbos of lipstick is. We hebben vele materialen, van lederen handtassen, over polyurethaan tot blinkend lakleder. Je vindt ze overigens in alle kleuren bij Bel&Bo, of het nu tijdloos zwart, stijlvol cognac bruin of fleurig roze is, je vindt gegarandeerd een handtas die je garderobe vervolmaakt! Het hoeft trouwens niet altijd hetzelfde model te zijn, bij Bel&Bo vind je handtassen online in allerlei vormen, aangepast aan wat je nodig hebt.

 

Als je een heel arsenaal aan spullen mee moet nemen, dan kunnen onze grote handtassen je verder helpen. Wanneer je enkel een GSM en borstel nodig hebt, dan verdrinken deze echter in een grote handtas. Daarom biedt Bel&Bo ook kleinere, compactere handtassen aan.

Qua vorm vind je niet alleen de gewone rechte handtassen, maar ook de trapeziumvormen of bowlingtassen met ofwel lange, ofwel korte hengsels. Mogen er details in zitten? Dan hebben we ook nog handtassen met studs, een sjaaltje of een ander fantasietje.

 

Leef je uit op onze webshop en vind de tas van je dromen!