ENKEL VANAVOND
20% korting op T-shirts, tops & blouses voor dames ÉN -20% op alle shorten en bermuda's
SHOP NU >>

Armbanden

Accessoires dames / Femmes accessoires

Armband

Om een outfit volledig af te werken kan je dankbaar gebruik maken van een gepaste armband. Armbanden zijn bij Bel&Bo verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Het is namelijk belangrijk om een aantal opties te hebben, vermits niet elke armband bij elke outfit past. Een armband is immers een blikvanger en als deze niet goed op je kledij is afgestemd, loop je het risico op een fashionblunder! Het kan dan ook geen kwaad om een ruimere keuze te hebben zodat je steeds het juiste accessoire kan combineren met de juiste kleren.

 

Bij Bel&Bo vind je dus een uitgebreid aanbod aan armbanden om elke mogelijke outfit te vervolmaken. De klassieke kralen doen het nog steeds goed, zeker als je een felle kleur kiest bij een donkere, effen outfit waar hetzelfde kleuraccent in terug komt. Ook leuk is als je de kleur van je armband afstemt op een ander accessoire zoals bijvoorbeeld een heupriem. Bel&Bo heeft in haar collectie ook nog een aantal sierlijke armbanden opgenomen.

 

Deze armbanden zijn overwegend in goudkleuren en eerder aan de smalle kant. We hebben uiteraard ook brede armbanden, maar deze zijn iets robuuster dan de smalle, elegantere variant. Met deze laatste soort armband kan je bovendien eindeloos variëren. Je hebt armbanden met kleine of grote parels, met stroken of zelfs bestaande uit meerdere ringen. Kortom, mogelijkheden te over om je elegante polsen te sieren.

 

Neem dan ook snel een kijkje op onze webshop en laat je inspireren voor je volgende outfit!

 

(*) Online actie geldig op donderdag 23 mei 2019 van 18u tot 24u, enkel op de webshop. 20% korting op alle t-shirts, tops & blouses uit de volledige damescollectie. De korting wordt verrekend in de check-out van de webshop. Eenmalige korting per klant en per klantenkaart. Niet toepasbaar op basics & hemdjurken. Niet cumuleerbaar met andere acties, afgeprijsde artikelen, outlet artikelen en cadeaubonnen.
(**) Bermuda actie geldig van 15 mei t.e.m. 2 juni 2019 in de winkels en op de webshop. Niet cumuleerbaar met andere acties. Korting uitsluitend geldig op shorts en bermuda´s. Actie niet geldig op zwemshorts. Tijdens de sperperiode (1 en 2 juni) gelden de voorwaarden van de koppelverkoop. .