KRAS & WIN 1 VAN DE 10 SUNPARKS VAKANTIES! Meer info >>

Armbanden

Accessoires dames / Femmes accessoires

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Armband

Om een outfit volledig af te werken kan je dankbaar gebruik maken van een gepaste armband. Armbanden zijn bij Bel&Bo verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Het is namelijk belangrijk om een aantal opties te hebben, vermits niet elke armband bij elke outfit past. Een armband is immers een blikvanger en als deze niet goed op je kledij is afgestemd, loop je het risico op een fashionblunder! Het kan dan ook geen kwaad om een ruimere keuze te hebben zodat je steeds het juiste accessoire kan combineren met de juiste kleren.

 

Bij Bel&Bo vind je dus een uitgebreid aanbod aan armbanden om elke mogelijke outfit te vervolmaken. De klassieke kralen doen het nog steeds goed, zeker als je een felle kleur kiest bij een donkere, effen outfit waar hetzelfde kleuraccent in terug komt. Ook leuk is als je de kleur van je armband afstemt op een ander accessoire zoals bijvoorbeeld een heupriem. Bel&Bo heeft in haar collectie ook nog een aantal sierlijke armbanden opgenomen.

 

Deze armbanden zijn overwegend in goudkleuren en eerder aan de smalle kant. We hebben uiteraard ook brede armbanden, maar deze zijn iets robuuster dan de smalle, elegantere variant. Met deze laatste soort armband kan je bovendien eindeloos variëren. Je hebt armbanden met kleine of grote parels, met stroken of zelfs bestaande uit meerdere ringen. Kortom, mogelijkheden te over om je elegante polsen te sieren.

 

Neem dan ook snel een kijkje op onze webshop en laat je inspireren voor je volgende outfit!