GRATIS POWERBANK bij aankoop vanaf €29.99 uit de herencollectie!* SHOP NU >>

Halskettingen

Accessoires dames / Femmes accessoires

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Halsketting

Kettingen zijn misschien wel dé sieraden bij uitstek die elegantie uitademen. Ze sieren niet enkel je hals, ze zorgen ook voor een prachtige overgang van je gezicht naar je outfit. Met een ketting kan je bijna nooit verkeerd doen, ze gaan perfect op bijna elk kledingstuk – met uitzondering van een paar slobberpulls misschien. Halskettingen zijn een blikvanger, daarom is het van belang dat je het juiste type halsketting kiest dat jouw hals en figuur prachtig accentueert.

 

Bel&Bo heeft een heel groot assortiment kettingen voor je in de aanbieding in zo mogelijk nog meer variaties. Een ketting kan bijvoorbeeld bestaan uit een reeks kabels of ringen die elegant in elkaar verweven zijn. Andere kettingen zijn dan weer gesierd met een aantal parels of kralen. De standaard hangertjes met details en fantasietjes blijven ook een favoriet onder de kettingen.

 

Uiteraard kan ook de all-time klassieker met houten bollen niet ontbreken in onze collectie, je kan deze halskettingen terugvinden in een hele resem kleuren. Dit geldt overigens voor alle kettingen in ons aanbod.

 

Of het nu flashy kleuren zijn of traditioneel goud en zilver, tot zelfs vernieuwende bicolor kettingen, Bel&Bo heeft het allemaal. Aarzel dus niet langer en laat je blik eens gaan over ons uitgebreid assortiment aan online halskettingen en laat je verrassen door alle pracht en praal!

 

(*) Actie enkel geldig op het basic ondergoed bij aankoop van 2 stuks van 3 t.e.m. 16 juni 2019. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Niet inwisselbaar in speciën.
(*) Gratis powerbank bij aankoop vanaf € 29.99 uit de herencollectie. Actie geldig van 3 juni 2019 t.e.m. 16 juni 2019 en zolang de voorraad strekt. De waarde van het geschenk (BTW incl.) kan niet ingewisseld worden in speciën. De actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. 1 geschenk per klantenkaart. Smartphone niet inbegrepen.
(*) Beste Winkelketen: bekijk hier het wedstrijdreglement