SHOP NU -20% KORTING OP ALLE JEANSBROEKEN >>

Halskettingen

Collectie dames / Collection femmes

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Halsketting

Kettingen zijn misschien wel dé sieraden die bij uitstek die elegantie uitademen. Ze sieren niet enkel je hals, ze zorgen ook voor een prachtige overgang van je gezicht naar je outfit. Met een ketting kan je bijna nooit verkeerd doen, ze gaan perfect op bijna elk kledingstuk – met uitzondering van een paar slobberpulls misschien. Halskettingen zijn een blikvanger, daarom is het van belang dat je het juiste type halsketting kiest dat jouw hals en figuur prachtig accentueert.

 

Bel&Bo heeft een heel groot assortiment kettingen voor je in de aanbieding in zo mogelijk nog meer variaties. Een ketting kan bijvoorbeeld bestaan uit een reeks kabels of ringen die elegant in elkaar verweven zijn. Andere kettingen zijn dan weer gesierd met een aantal parels of kralen. De standaard hangertjes met details en fantasietjes blijven ook een favoriet onder de kettingen.

 

Uiteraard kan ook de all-time klassieker met houten bollen niet ontbreken in onze collectie, je kan deze halskettingen terugvinden in een hele resem kleuren. Dit geldt overigens voor alle kettingen in ons aanbod.

 

Of het nu flashy kleuren zijn of traditioneel goud en zilver, tot zelfs vernieuwende bicolor kettingen, Bel&Bo heeft het allemaal. Aarzel dus niet langer en laat je blik eens gaan over ons uitgebreid assortiment aan online halskettingen en laat je verrassen door alle pracht en praal!

 

(*) -20% OP ALLE BLAUWE EN GRIJZE JEANSBROEKEN: Actie geldig van 16 tot en met 29 september 2019 in de winkels en op de webshop. Niet cumuleerbaar met andere acties.