-20% OP ALLE SHORTS EN BERMUDA’S! * SHOP NU >>

Oorbellen

Accessoires dames / Femmes accessoires

Oorringen

Oorbellen, ze zijn zowat de meest onmisbare sieraden voor een vrouw. Ze zijn tegelijkertijd onopvallend en in het oog springend. Een oorbel heeft de gave om ofwel op en top glamoureus te zijn, ofwel eerder subtiel elegant. Oorbellen laten je toe je vrouwelijkheid te uiten zonder dat je daarvoor een speciale outfit dient te hebben. De meest neutrale, onopvallende kleren gecombineerd met een flitsend paar oorringen en je bent klaar om de show te stelen in schitterende eenvoud.  

 

Bel&Bo heeft een uitgebreide collectie oorbellen online voor je in de aanbieding. Snuister door ons aanbod en laat je verrassen door de grote hoeveelheid stijlen en kleuren. Onze oor sierende accessoires vind je in allerlei vormen. Zo heeft Bel&Bo in haar assortiment oorringen een ruime keuze aan knopjes in verschillende kleuren en tinten, al dan niet met pareltjes of siersteentjes. Deze details vind je overigens ook terug in onze hangers.

 

Met hangers kan je trouwens eindeloos variëren, niet alleen wat betreft de grootte, maar ook qua figuren. Bel&Bo heeft naast oorringen in schattige strikjes ook oorringen in de vorm van sierlijke druppels, al dan niet opgevuld met siersteentjes of parels. Holle, ovalen hangers zijn er ook en worden afgewerkt met kleine steentjes als eye-catchers.

 

Last but not least heb je bij Bel&Bo de klassieke ringen in goudkleur en de minder klassieke oorbellen in fraaie, opvallende vormen. De collectie oorbellen online van Bel&Bo bezit vast en zeker een paar dat je oren als gegoten zal zitten, aarzel dus niet om eens rond te kijken in onze online collectie!