KORTINGEN TOT -70% bij aankoop vanaf 2 stuks * SHOP NU >>

Mutsen & hoeden

Accessoires dames / Femmes accessoires

Mutsen, hoedjes

Een muts, misschien wel de absolute must voor de winter. Je neus valt dan wel niet zo goed beschermen, maar met onze mutsen houd je toch de rest van je hoofd lekker warm en niet in het minste je oren. Bijna niets gezelliger dan te weten dat je oren goed beschermd zijn wanneer je de koude trotseert.

 

Met de mutsen en hoeden van Bel&Bo zie je er bovendien nog stralend uit ook, wat zou je 's winters nog meer kunnen wensen?  Onze mutsen zijn beschikbaar in verschillende formaten, kleuren en stijlen. Zo heb je de stijlvolle, gebreide bolle mutsen die je zelfs bij vriestemperaturen een warme uitstraling geven. Als het een beetje frivoler mag, dan zijn er nog mutsen met leuke pompons die schattigheid schreeuwen.

 

Varieer met kleuren en met accenten voor een ander beeld. Zo heb je een aantal mutsen waar tussen de stof glitterdraad geweven zit voor een speciaal effect. In onze collectie winterse hoofddeksels vind je naast mutsen ook nog hoeden terug. Ideaal als vervanger voor de muts, is de dameshoed niet alleen praktisch tegen de koude, maar ook bijzonder stijlvol in combinatie met de juiste mantel.

 

Bel&Bo heeft verschillende stoffen opgenomen in haar aanbod, gaande van de klassieke vilten hoeden over tricot tot hoeden van pure wol. Ter afwerking zijn er bovendien bloemen verwerkt in de hoeden wat ze schattig stylish maakt. Oordeel zelf en breng onze online collectie een bezoekje!

 

(*) Beste Winkelketen: bekijk hier het wedstrijdreglement