Riemen

Accessoires dames / Accessoires femmes

Riemen

Het accessoire bij uitstek dat het praktische met het modieuze combineert, moet wel de riem zijn. Enerzijds helpen ze om je favoriete broeken of rokken perfect te laten zitten en anderzijds om dat ene accent toe te voegen aan je outfit.

 

Riemen zijn er dus niet alleen voor het comfort, maar ook om als eye-catcher de aandacht te verleggen naar je heupen, dan wel je taille - afhankelijk van wat voor riem je kiest. Heb je een effen, doorlopend kleedje of een lange trui, combineer deze dan met een brede tailleriem. Zo kan een enigszins doorsnee trui een fashionable topper worden!

 

Bij Bel&Bo hebben we tevens smallere riemen in de aanbieding die eerder bedoeld zijn voor broeken of rokken. Desalniettemin zijn deze versies minstens even elegant. Zo zijn er damesriemen in verschillende kleuren en met verschillende afwerkingen. Bel&Bo heeft riemen met details zoals kant, vrouwelijke afgeronde studs en zelfs riemen bestaande uit meerdere delen.

 

Onze collectie bevat voor ieder wel een gepaste riem, of je nu op zoek bent naar comfort of gewoon een leuk accessoire om je outfit te vervolledigen. Neem daarom snel een kijkje op onze webshop en laat je verrassen door de verschillende riemen die we voor je in petto hebben!