Stem op Bel&Bo als Beste Winkelketen en webshop en maak kans op mooie prijzen.  Stem nu!  >

Sjaals & poncho's

Accessoires dames / Accessoires femmes

Artikelen 1 tot 36 van 63 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 63 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Foulard & Sjaals

Sjaals en foulards, ze zijn ongeacht het seizoen onlosmakelijk met je hals en nek verbonden. In de koude wintermaanden houdt een dikke sjaal je lekker warm en in de warmere maanden of tijdens het tussenseizoen zijn fleurige foulards het ideale accessoire. Afhankelijk van het type sjaal of foulard krijg je een andere uitstraling.

 

Je komt er enerzijds immer stijlvol mee voor de dag en anderzijds kan een leuk, luchtig sjaaltje je een spontane look geven. Kortom, het veelzijdige en bovenal praktische aspect van de sjaal maakt het tot een onontbeerlijk fashion item voor je garderobe!

 

Bel&Bo heeft een ruim assortiment aan sjaals voor je in de aanbieding in allerlei verschillende stijlen en stoffen. We hebben pashmina sjaals, kabelsjaals, sjaals met frullen, pluche en zo veel meer. Ze zijn er bovendien in alle mogelijke kleuren, effen of met prints.

 

Vooral de luchtigere foulards hebben leuke prints. Voor het najaar zijn er foulards in herfsttinten of met jacquardprints, in het voorjaar doen de lentekleuren in frisse grafische of bloemenprints hun blijde intrede. Naast deze prints, frullen en pluche stoffen zijn er nog meer details in de sjaals van Bel&Bo aanwezig. Zo zijn er een aantal sjaals waar pailletten in verweven zitten waardoor je opvalt in heuse glitter en glamour stijl.

 

Blader door onze collectie sjaals en foulards online en misschien vind je wel de sjaal van je dromen!