HERFSTKORTING Geniet nu van kortingen tot -50%  >

Blazers

maatje meer Vivella

Blazers

Sinds enkele jaren volledig terug van weggeweest als hét stijlsymbool voor jong en oud om een outfit te vervolledigen: de blazer! Geen enkele vrouw kan nog zonder dit gezegende kledingstuk. Ideaal als vervanger voor de jas in het tussenseizoen, zo mogelijk nog belangrijker als het gaat om een eenvoudige klerencombinatie een casual classy uitstraling te geven. De veelzijdigheid van de blazer zorgt ervoor dat hij elke outfit naar een hoger niveau kan tillen, of het nu om een casual outfit met een jeans gaat of om een adembenemende avondjurk.

 

Bel&Bo kan natuurlijk niet anders dan dit hebbeding in haar collectie opnemen. Naast de tijdloze effen zwarte blazer zijn er vele variaties te vinden in ons aanbod. Zo kan je in ons assortiment niet alleen meerdere kleuren terugvinden, maar ook verschillende halssluitingen, rond of klassiek, sluitingen op basis van knopen dan wel een rits, of misschien zelfs zonder sluiting!

 

Je kan bovendien afwisselen met stoffen om een ander effect te creëren. Een wollen chanel jasje trekt bijvoorbeeld de aandacht met haar natuurlijke patronen, net zoals je een blinkend effect krijgt met een leren blazer.

Bij Bel&Bo hebben we ook een aantal speciale jacquard blazers in de aanbieding die niet alleen opvallen omwille van de stof, maar ook omwille van de subtiele eye-catching patronen die sommigen hebben. Om helemaal de show te stelen kan je gaan voor een blazer met pailletten die de spotlights naar zich toe trekken. Dit en nog meer moois is allemaal terug te vinden in onze online collectie.

Bel&Bo speelt bovendien altijd in op de meest recente trends zoals de oversized look. We hebben enkele oversized blazers opgenomen in ons assortiment die niet alleen soepel vallen, maar eveneens heel modieus en vrouwelijk ogen. Musthave!

 

Aarzel dus niet om deze veelzijdige combinatietopper toe te voegen aan je kleerkast!

 

(*) KLEUR & WIN: kleur de kleurplaat in en geef af in een Bel&Bo winkel voor 3 november 2019. Elke ingekleurde tekening maakt kans op één van de 100 prijzen. Elke prijs bestaat uit 4 filmtickets. De winnaars worden op de hoogte gebracht via e-mail en/of telefoon.