KORTINGEN op alle jassen en mantels! SHOP NU >> dames  |   Vivella  |   heren  |   meisjes  |   jongens

Jassen & mantels

Sweaters dames / Sweaters femmes

 

-€10 op alle jassen & mantels *
(*) €10 korting op ALLE JASSEN EN MANTELS in de dames- en herencollectie. Actie geldig van 4 tot en met 17 november 2019. Niet geldig op blazers en mouwloze bontjes. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet inwisselbaar in speciën.

 

31 artikel(en)

per pagina

31 artikel(en)

per pagina

Damesjassen

Het Belgische klimaat, het kan al eens wispelturig zijn. Regen, dan wel koude, ze kunnen de keuze voor de optimale outfit behoorlijk bemoeilijken. De vele dames jassen van Bel&Bo helpen je echter om elk weer modieus het hoofd te bieden. Met een heel arsenaal aan kleuren, modellen, materialen en voeringen staat Bel&Bo klaar om je wensen voor damesjassen te vervullen.

 

In de lente kan je jezelf beschermen tegen de friste van de ochtend met een flitsend lederen jasje voor die blitse look, terwijl je de natte herfstdagen tegemoet kan treden met trendy regenjassen. Echt belangrijk wordt je jas pas in de koude wintermaanden die wel eens wat regenval durven kennen. Kies dan een van onze gewatteerde bomber jackets om zelfs dan de show te stelen. Koud maar droog, zo hebben we de winters natuurlijk liever. Vooral omdat we dan onze fashionable winterjassen kunnen aantrekken.

 

Bel&Bo biedt allerlei winterjassen aan met telkens een persoonlijke touch. Lange of korte mantels al dan niet met een kraag van nepbont, een rits of toch liever een rij knopen met of zonder riem, keuze te over op de afdeling winterjassen voor dames bij Bel&Bo. Deze damesjassen houden je gezellig warm terwijl je er geweldig uitziet. Tussen onze klassieke exemplaren vind je nu ook vernieuwende winterjassen.

 

Als de gewone bomber jackets bijvoorbeeld te stoer zijn, kies er dan een die afgewerkt is met kant voor extra vrouwelijkheid. Laat je verder verrassen door onze jassen en snuister eens op onze website op zoek naar jouw ideale model!

 

(*) €10 korting op ALLE JASSEN EN MANTELS in de dames- en herencollectie. Actie geldig van 4 tot en met 17 november 2019 in de winkels en op de webshop. Niet geldig op blazers en mouwloze bontjes. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet inwisselbaar in speciën.
(*) €5 korting op alle jassen kidscollectie. Actie geldig van 4 tot en met 17 november 2019 in de winkels en op de webshop. Niet geldig op blazers en mouwloze bontjes. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet inwisselbaar in speciën.
(*) -20% OP LINGERIE & BASIC ONDERGOED: actie geldig van 4 tem 17/11/2019 in alle Bel&Bo winkels en op de webshop. De korting wordt meteen verrekend aan de kassa of in het winkelmandje. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Niet geldig op nachtgoed. Niet inwisselbaar in speciën.