Jeans

Denim guide

 

23 artikel(en)

per pagina

23 artikel(en)

per pagina

Jeans

De jeans, beter bekend als 'de zegen voor de kleerkast' is misschien wel het meest onmisbare kledingstuk voor je garderobe. Het is haast onmogelijk om een top, trui of t-shirt te vinden die niet te combineren valt met een jeans. Het is duidelijk, de jeans is de ultieme must have in de kleerkast van elke vrouw. De tijd dat de jeans niet voor een chique gelegenheid kan gedragen worden is definitief voorbij. Mits de juiste styling past een jeans broek altijd.

 

Afhankelijk van het type en kleur jeans krijgt je outfit een heel andere uitstraling. Bij Bel&Bo ga je voor lichtblauw, denimblauw of donkerblauw met lange pijpen of 7/8 pijpen.

 

Om je figuur optimaal te laten uitkomen, heeft Bel&Bo verschillende jeansstijlen die het accent leggen, daar waar je het nodig acht.

 

De skinny jeans is al lang een echte trend in het modelandschap. Onze skinny jeans ‘Emma’ verlengt je benen, zeker in combinatie met pumps of laarzen. De jeans zorgt in dat geval voor de stijl, of het nu een eenvoudig T-shirt is of een blouse met blazer voor de professionelere look. Bovendien kan je deze jeans perfect dragen voor elke gelegenheid mits de juiste styling. Wie zegt dat je de skinny jeans niet kan dragen op een feest?

 

Houd je van de skinny look, maar wil je niet aan comfort inboeten? Onze slim fit jeans ‘Louise’ zit iets minder strak dan de skinny jeans maar is minstens even vrouwelijk. De pijpen van de slim fit jeans zijn iets breder waardoor de benen iets minder geaccentueerd worden.

 

De straight fit jeans ‘Olivia’ is een klassiek rechttoe-rechtaan model. De broek loopt recht van de knie tot over de enkel. De pijpen zijn nog iets wijder dan die van de slim fit jeans. Dit model zit comfortabel en past elke dag en elk moment. Perfect voor de drukbezette dame.

 

De bootcut jeans is volledig terug van weggeweest en is ondertussen een echte klassieker geworden. Onze trendy bootcut jeans ‘Laura’ sluit aan rond de heupen en loopt breder uit vanaf de knie tot over de enkel. Deze fit is dan ook een absolute aanrader voor dames met bredere heupen. De bootcut jeans kan met elke top gecombineerd worden, maar vermijd te wijde bovenstukken om een elegant effect te behouden.

 

Wees niet bang om jeans op jeans te combineren. Een jeans oogt prachtig met een jeansjasje of blouse in een andere tint. Hou je van een glamour look zonder te overdrijven, dan kan je kiezen voor een speciale afwerking met broderie of stras. Of kies voor een ruigere afwerking en creëer zo een stoerdere look. Dankzij de stevigheid van de denimstof zijn er bovendien vele bewerkingen mogelijk en dus ook vele kleuren. De klassieke blue jeans blijft een tijdloze topper, maar ook zwarte, grijze of zelfs witte jeansbroeken kan je in onze online collectie terugvinden.

 

Aarzel dus niet om er een kijkje te nemen!