Rokken

Collectie dames / Collection femmes

23 artikel(en)

per pagina

23 artikel(en)

per pagina

Rokken

Welk kledingstuk geeft je ook weer dat 'wauw-ik-ben-een-vrouwgevoel'? Rokjes zijn onontbeerlijk voor je kleerkast en dat hebben ze aan vele dingen te danken. Gemakkelijk te combineren met een blouse voor op het werk of met een leuke top voor als het wat losser mag. Belangrijk is natuurlijk dat je het juiste type rok vindt.

 

Bel&Bo heeft daarom een uitgebreide collectie rokken voor je in petto. Verschillende stijlen, prints, kleuren, maten, lengtes en snitten, alles om er voor te zorgen dat jij die rok vindt die je als gegoten zit. Effen rokken kan je mooi matchen met een bedrukte top, maar omgekeerd gaat natuurlijk ook. Bij een neutrale top of blouse kan je het accent verleggen naar een rokje met motief.

 

En laat Bel&Bo nu net een heel arsenaal aan prints hebben! Grafische prints, pied de poule, maar ook rokjes waarvan de stof mooie patronen oplevert. Zo hebben we bijvoorbeeld rokken in wafelstof en piquéstof waarvan de weefpatronen voor meer geometrische prints zorgen. Ze moeten uiteraard nog steeds goed zitten. Het model is daarom zeer belangrijk.

 

Bel&Bo heeft voor elk wat wils. Chanel of tricot rokjes, kokerrokken, plooirokken, korte rokjes of eerder lange rokken en uiteraard ook de gewone rechte rokken. Verschillende stoffen maken dat er voor elk seizoen wel een leuke rok tussen zit. Milanostof of polyester, zelfs wollen rokjes voor in de winter. Al raden we zeker een legging of panty aan ter aanvulling op de wollen winterrokken. Wie mooi wil zijn, hoeft niet altijd te lijden!

 

Laat je verder nog inspireren door onze webshop en misschien vind je wel concurrentie voor je broeken!