Cardigans

Truien dames / Pulls femmes

31 artikel(en)

per pagina

31 artikel(en)

per pagina

Cardigans & Gilets

We stellen ons allemaal wel eens de vraag: 'zal dit wel warm genoeg zijn?' Het lijkt onwaarschijnlijk, maar de oplossing is zeer eenvoudig: combineer je outfit met een leuke cardigan of gilet! Vermits Bel&Bo bovendien een heel gamma van deze lifesavers aanbiedt, kan je vestimentaire leven er zomaar een pak gemakkelijker op worden. Werk je outfit af met de juiste cardigan en je bent klaar voor elk klimaat.

 

Het hoeft echter niet te stoppen met enkel deze reddende rol, cardigans kunnen ook gewoon deel uitmaken van je garderobe. Kies bijvoorbeeld voor een lange cardigan om een warme, volwassen klasse te geven aan je outfit. Werk af met een lange ketting en je ziet er stralend uit! Vind je dat het eens iets anders mag zijn dan een blazer boven je blouse, dan is een gilet altijd een goed idee.

 

Experimenteer met effen kleuren of ga voor een mooie print. Wissel de basic katoenen cardigans eens af met een gebreide versie, dit is niet enkel gezellig, maar ook nog eens zeer elegant.

Oog voor detail? Dan moet je zeker de verschillende cardigans met allerlei leuke accenten onder de loep nemen. Als je te vaak het gevoel hebt dat je wel eens wat afwisseling zou kunnen gebruiken tussen je gilets, dan kan je afwisselend gaan voor een ronde dan wel een V-hals. Het lijkt een klein detail, maar betekent vaak een wereld van verschil, alles hangt af van waar je het accent legt.

 

Een goede cardigan is dus eigenlijk een onmisbaar stuk voor je collectie, neem daarom zeker een kijkje op onze webshop!