Lingerie

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina

Dameslingerie

Los van alle topstuks die je in je garderobe hebt, is er slechts één categorie die werkelijk belangrijk is voor je kleerkast, namelijk ondergoed dames. Aangezien lingerie je lichaam zeer direct bedekt als een soort tweede huid is het voor Bel&Bo een doel om enkel ondergoed dames te voorzien dat van de beste kwaliteit is om mogelijke irritaties te voorkomen. Comfort is uiteraard de prioriteit in dit geval, maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat er geen aandacht mag worden geschonken aan de vorm.

 

Hoewel je ondergoed niet altijd zichtbaar is, hebben we een heleboel mooie setjes voor je in petto om je op en top vrouwelijk te voelen. Een uitgebreid assortiment aan slipjes, bh's en onderjurken ligt op je te wachten. Ondergoed dames is zowel als single stuks verkrijgbaar als in bijpassende setjes voor een mooi eenvormig geheel. Er zijn verschillende kleuren en motiefjes waaruit je kan kiezen, van effen taupe tot bordeaux met bloemetjes. Als je slip een beetje luxueuzer mag, dan zijn die met een subtiel kanten accent wel iets voor jou.

 

In de categorie damesondergoed heeft Bel&Bo uiteraard ook nog een heel arsenaal aan beha's in de aanbieding. Net zoals bij de slips het geval was, hebben ook de bh's verschillende kleuren en motiefjes. Het belangrijkste bij een goede bh, echter, is dat zij voldoende ondersteuning geeft. Eerst en vooral is de maat uiteraard belangrijk, maar ook of een opgevulde beha je voorkeur wegdraagt is van belang, dit speelt immers een rol in het bepalen van de maat.

 

Ons ondergoed dames bevat naast slips en beha's ook nog een aantal onderjurken. Wit, zwart of huidskleur, al dan niet met kanten afwerking, je vindt het allemaal op onze online webshop terug onder de noemer lingerie. Neem dus gerust een kijkje!