Stem op Bel&Bo als Beste Winkelketen en webshop en maak kans op mooie prijzen.  Stem nu!  >

Nachtmode & Loungewear

Nachtmode dames / Mode de nuit pour femmes

27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina

Nachtmode

Bel&Bo's nachtkledij dames helpt het pad te effenen richting dromenland. Om optimaal te profiteren van je schoonheidsslaapje is het van belang om in te dommelen in de juiste pyjama. Met een uitgebreid gamma aan nachtkleding voor dames kunnen wij je helpen de juiste keuze te maken. Er is bovendien geen reden waarom je nachtelijke garderobe alleen comfortabel, en niet ook fashionable zou zijn. Immers, wie van ons neemt er na een lange dag geen toevlucht tot de cosy comfies vergezeld van een fleece deken? Geen redenen meer om je hiervoor te schamen met een van onze trendy pyjamas, al dan niet vergezeld van een mooie peignoir.

Bel&Bo heeft een ruime keuze aan nachtkledij dames. Als je veel vrijheid wil tijdens je slaapje, dan ga je het beste voor een slaapkleed of een nachtjapon. Dankzij kleurrijke prints, knoopjes of schattige strikjes blijf je er dag en nacht stralend uitzien. Heb je liever nachtkledij in twee stuks, dan heb je keuze uit de klassieke pyjama met bovenstuk en pyjamabroek, huispakken of de terug-van-nooit-weggeweest pyjama met broek en hemd. Bovendien heeft Bel&Bo een ruime keuze aan hippe en comfortabele onesies, met of zonder oortjes én voor het hele gezin.

Verschillende stofjes van sexy satijn tot knus katoen kan je terugvinden, al dan niet met prints gaande van de all-time ruitjes over beertjes tot hartjes. Uiteraard kan je ook gewoon een losse pyjamabroek nemen en combineren met een eenvoudig topje of T-shirt. Alles kan, niets moet, behalve dan misschien een kijkje nemen op onze webshop!

Bel&Bo wenst je alvast een goeie nacht!