DAG VAN DE WEBSHOP Geniet nu van -20% op geselecteerde artikelen *  >

Sneakers

Collectie dames / Collection femmes

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Sneakers

Ook al eens een dag gehad dat je zei “genoeg vrouwelijkheid, het mag best eens wat stoerder”? Dan zal je blij zijn met Bel&Bo’s aanbod sneakers. Zeker wanneer het iets kouder wordt, te koud voor (half-) open schoenen en als je het ongemakkelijk vindt om hele dagen op hakken rond te lopen, dan zijn onze sneakers waar je naar op zoek bent.

 

Ze komen dan wel stoerder over, je vrouwelijkheid zal er niet onder te lijden hebben aangezien elke vrouw wel een paar comfy sneakers in haar kast heeft staan. Sneakers zijn namelijk nog steeds damesschoenen, maar dan in een sportief jasje gestoken. Soms kan zo’n vlakke zool wonderen doen, zeker wanneer het een beetje gladder begint te worden.

 

Om je helemaal te wapenen tegen de koudere seizoenen vind je overigens sneakers die aan de binnenkant met wol zijn afgewerkt. Stabiel, comfortabel én warm, met onze sneakers zit je gebakken voor de winter! Combineer ze met een leuke jeans voor een complete hippe look. Verken ons aanbod voordelige sneakers op onze webshop en hopelijk vind je jouw ideale paar!

 

(*) DAG VAN DE WEBSHOP: korting -20% op geselecteerde artikelen geldig op 18-19-20 oktober 2019 énkel op de webshop. Niet cumuleerbaar met andere acties. De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje.