Jeans

Collectie Vivella van maat 44 tot 54

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
Jeansbroeken

De jeans, beter bekend als 'de zegen voor de kleerkast' is misschien wel het meest onmisbare kledingstuk voor je garderobe. Het is haast onmogelijk om een  top te vinden die niet te combineren valt met een jeans. Afhankelijk van het type en kleur jeans krijgt je outfit een heel andere uitstraling. Een baggy jeans in lichtere kleuren geeft een stoerdere vrijetijdslook en gaat ideaal met een lossere bloes. Een strakke, skinny  jeans kan je met bijna alles combineren. De top zorgt in dat geval voor de stijl, of het nu een eenvoudig T-shirt is of een blouse met blazer voor de professionelere look.

 

Om je figuur optimaal te laten uitkomen, heeft Bel&Bo verschillende jeansstijlen die het accent leggen, daar waar je het nodig acht. De strakke bootcut jeans met uitlopende pijpen is misschien wel de bekendste soort en is de absolute aanrader voor bredere heupen. Omgekeerd kunnen we dan vooral de skinny jeans aanraden.

 

In het assortiment van Bel&Bo vind je verder nog jeans met rechte pijpen, push-up jeans en broeken met een ruigere afwerking voor de stoerdere look. Dankzij de stevigheid van de denimstof zijn er bovendien vele bewerkingen mogelijk en dus ook vele kleuren. De klassieke blue jeans blijft een tijdloze topper, maar ook zwarte, grijze of zelfs witte jeansbroeken kan je in onze online collectie terugvinden.

 

Aarzel dus niet om er een kijkje te nemen!