Kortingen tot -70% bij aankoop vanaf 2 stuks* SHOP NU >>

De Warmste Week

 

DE WARMSTE WEEK

 

 

December wordt de warmste maand van het jaar!

Samen zetten we ons in voor De Warmste Week. Doneer € 1 bij jouw Bel&Bo aankoop, koop een vlammetje voor € 2,50 of organiseer gewoon zelf een geweldige actie.

Hoe?

Koop in onze winkels een vlammetje voor €2,5 (vanaf 2/12)
of doneer € 1 bij jouw Bel&Bo aankoop in de winkel.
PS Deze gelden als artikel bij de koppelverkoop.

Ook wij doen mee!

Voor elke gedoneerde euro, doneert Bel&Bo een extra euro aan één van onze goede doelen.

Stichting tegen Kanker

Stichting tegen Kanker

In België treft kanker 1 op 3 personen waaronder collega’s, klanten, familie en vrienden. Dankzij jouw en onze steun dragen we graag bij tot het verhogen van genezingskansen, opsporing en preventie, en het verbeteren van patienten en hun familie. 

Meer info over Stichting voor Kanker >>

Banglabari vzw

Banglabari vzw

Als Fair Wear lid engageren we ons voor eerlijke arbeidsomstandigheden in onze productiefabrieken, waaronder ook de fabrieken in Bangladesh. Wij steunen Banglabari omdat wij ook willen bijdragen tot het verbeteren van de leefomstandigheden van arme gezinnen in Bangladesh, meer bepaald door de bouw van duurzame en ecologische woningen.
Voor de organisatie van deze huizenbouw werkt Banglabari samen met Wereldfoundation Nederland. De voortgang, controle en begeleiding van de huizenbouw gebeurt door hun Bengaalse dochterorganisatie Inclusive Home Solution (IHS), onder directie van de Belg Willem Gees. IHS heeft enkele Bengaalse werknemers in dienst die regelmatig de te bouwen huizen bezoeken.

Meer info over onze goede doelen >>