Tot -50% korting bij aankoop vanaf 2 stuks* SHOP NU >>

Win een schitterende make-over bij Bel&Bo!

 

Win een schitterende make-over bij Bel&Bo!

 

Laat een vriend(in), broer, zus... kennismaken met Bel&Bo. Wordt hij/zij klant? Dan genieten jullie van 10% kassakorting* op onze volledige collectie! En maken jullie samen kans op een complete make-over**.

Win en geniet samen van Beauty, Styling, én een gratis outfit! Fashion was nog nooit zo fun!

 

Greetz, team Bel&Bo

#belnbofashion

 

* Bij aanmaak van een nieuwe klantenkaart voor jouw vriend(in) en/of familielid. De actie is geldig van 20 maart 2017 t.e.m. 16 april 2017 in alle Bel&Bo winkels. Deze korting (BTW incl.) is niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties. Niet geldig bij aankoop van geschenkbonnen of in de webshop.

** Per kassaticket ontvang je een deelnameformulier waarmee je kan deelnemen aan de wedstrijd ‘Win een complete make over’. De make-over omvat tevens een Bel&Bo outfit met een maximale waarde van ¤75. Raadpleeg het wedstrijdreglement op bel-bo.be/friends-reglement.

 

(*) Korting enkel geldig op artikelen met een gekleurde bol en bij aankoop vanaf 2 stuks uit de volledige collectie. De korting wordt verrekend in het winkelmandje en is niet cumuleerbaar met andere acties. Korting geldig van 3 december 2018 tot en met 2 januari 2019.