Tot -50% korting bij aankoop vanaf 2 stuks* SHOP NU >>

Wedstrijdreglement « Fashion meets Friends »


1. Concept

Doe mee met onze Bel&Bo wedstrijd Fashion meets Friends  en win “een make-over” voor jou en een vriend(in)/familielid in één van onze  Bel&Bo winkels. De “make over” bestaat uit  Beauty (make up & hair), Styling (tips & tricks) en een Bel&Bo outfit met max waarde van 75 euro.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Fabrimode NV (Bel&Bo), van 20 maart 2017 tem 16 april 2017.

 Bel&Bo staat voor een complete collectie kledij en accessoires, voor de volledige familie en voor iedere stijl. Brengt een klant een nieuwe klant aan bij Bel&Bo - d.w.z. dat de nieuwe klant nog niet geregistreerd staat bij Bel&Bo en geen klantenkaart bezit- dan ontvangt  de klant en de nieuwe klant  bij aankoop een deelnameformulier (per prijsticket, één deelnameformulier)

Op dit wedstrijdformulier dient de (nieuwe) klant naam, voornaam, E mailadres, telefoonnummer en klantenkaartnummer in te vullen. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd na de wedstrijd.

 

2. Looptijd en timing

Deelname aan de wedstrijd kan vanaf maandag 20 maart 2017 tot en met zondag 16 april 2017.
Laattijdige deelnames worden niet ontvankelijk verklaard en komen bijgevolg niet in aanmerking voor de toekenning van de prijzen.

 

3. Prijs

De winnaar van de wedstrijd wint een “make-over” voor zichzelf en een vriend(in)/familielid in één van onze  Bel&Bo winkels. De “make over” bestaat uit  Beauty (make up & hair), Styling (tips & tricks) en een Bel&Bo outfit met max waarde van 75 euro.

Geen enkele prijs (BTW incl.) kan worden ingeruild in speciën. Elk deelnemend emailadres kan maximum 1 prijs winnen.

 

4. Deelname aan de wedstrijd

Deelname is voorbehouden aan klanten die een nieuwe klant aanbrengen bij Bel&Bo (= deze persoon staat nog niet geregistreerd bij Bel&Bo en bezit bijgevolg nog geen klantenkaart).

Deelnemers moeten zich laten registreren met hun echte voornaam, naam en emailadres om recht te hebben op de prijs die ze gewonnen hebben. Speelt een deelnemer onder een valse naam of adres mee, dan kan Bel&Bo een andere winnaar trekken. Bovendien kan elke deelnemer maximum één prijs winnen.

Deelname aan deze wedstrijd houdt de onvoorwaardelijke aanvaarding van dit reglement in. Alle situaties die niet uitdrukkelijk door dit reglement zijn voorzien, worden op soevereine wijze beslecht door de organisatoren. In geval van misbruiken, misleiding of bedrog behoudt Bel&Bo zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer zonder meer van deelname aan deze en/of andere wedstrijden uit te sluiten.

Bel&Bo behoudt zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. De organisatoren kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook.

Deze wedstrijd is niet  geldig bij aankopen op de webshop.

 

5. Uitloten van de winnaar van de wedstrijd

Nadat op het formulier de identiteitsgegevens , de wedstrijdvraag en schiftingsvraag correct werd ingevuld, wordt dit formulier afgegeven in één van onze winkelpunten. De klant met een juist antwoord op de wedstrijd vraag, die dichtst bij het juiste antwoord zit op de schiftingsvraag wint de wedstrijd . De winnaar wordt na afloop van de wedstrijd persoonlijk op de hoogte gebracht. De winnaar geeft zijn toestemming dat er een beeld wordt gepubliceerd op de website van Bel&Bo (www.bel-bo.be) en de social Media kanalen, zijnde Facebook en Instagram

 

6. Privacy

De gegevens van de deelnemers die zich registreren voor de wedstrijd worden opgenomen in het bestand van Bel&Bo. De deelnemers hebben ten allen tijde het recht van toegang tot deze gegevens, verbetering of schrapping.

 

7. Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van deze wedstrijd zijn conform met de algemene voorwaarden van Bel&Bo die je hier vindt.

 

 

(*) Korting enkel geldig op artikelen met een gekleurde bol en bij aankoop vanaf 2 stuks uit de volledige collectie. De korting wordt verrekend in het winkelmandje en is niet cumuleerbaar met andere acties. Korting geldig van 3 december 2018 tot en met 2 januari 2019.