Nachtmode & loungewear

Accessoires heren / Accessoires hommes

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Nachtmode

De slaapkamer, het heiligdom voor een heilzame nachtrust. Bel&Bo's nachtkledij heren helpt het pad te effenen richting dromenland. Om optimaal te profiteren van je welverdiende nachtrust is het van belang om in te dommelen in de juiste pyjama. Met een uitgebreid gamma aan nachtkleding voor heren kunnen wij je helpen de juiste keuze te maken.

 

Er is bovendien geen reden waarom je nachtelijke garderobe alleen comfortabel, en niet ook fashionable zou zijn. Immers, wie van ons neemt er na een lange dag in kostuum of andere kleren geen toevlucht tot deze gemakkelijke thuiszitters? Geen redenen meer om je hiervoor te schamen met een van onze trendy pyjama’s heren, al dan niet vergezeld van een mooie kamerjas.

 

Bel&Bo heeft een ruime keuze aan nachtkledij heren. Verschillende pyjama’s kunnen we je voorschotelen om je warm te houden wanneer ’s nachts het deken wordt afgepakt. De klassieke pyjama in twee stuks met T-shirt en lange broek in verschillende prints en kleuren kan je in onze collectie terugvinden, maar ook de terug-van-nooit-weggeweest pyjama met broek en hemd.

 

Geen nachtkledij voor jou, liever alle vrijheid tijdens je slaap? Dan is het misschien een goed idee om onze kamerjassen te proberen voor aan de ontbijttafel. Alles kan, niets moet, behalve dan misschien een kijkje nemen op onze webshop! Bel&Bo wenst je alvast een goeie nacht!