HERFSTKORTING Geniet nu van kortingen tot -50%  >

Riemen & bretellen

Collectie heren / Collection hommes

Riemen

Het accessoire bij uitstek dat het praktische met het stijlvolle combineert, moet wel de riem zijn. Enerzijds helpen ze om je favoriete broeken perfect te laten zitten en anderzijds om dat ene accent toe te voegen aan je outfit. Riemen zijn er dus niet alleen voor het comfort, maar ook om als eye-catcher een modieuze scheiding te creëren tussen je top en broek.

 

Bij Bel&Bo hebben we riemen in verschillende stijlen en kleuren. Klassiek zwart kan je afwisselen met cognac bruin of donker bruin, afhankelijk van je outfit. Mannen met oog voor detail kunnen zelfs hun riem matchen met de kleur van hun schoenen. De afwerking van de riem, ook daar kan je in variëren. Als het wat stoerder mag, ga dan voor een riem die er langs de rand ruw onafgewerkt uitziet, bij voorkeur in het bruin met een grote opvallende gesp. Voor de klassieke look kan je riemen kiezen die net wel stiksels benadrukken.

 

Onze collectie bevat voor ieder wel een gepaste riem, of je nu op zoek bent naar comfort of gewoon een leuk accessoire om je outfit te vervolledigen. Neem daarom snel een kijkje op onze webshop en laat je verrassen door de verschillende riemen die we voor je in petto hebben!

 

(*) KLEUR & WIN: kleur de kleurplaat in en geef af in een Bel&Bo winkel voor 3 november 2019. Elke ingekleurde tekening maakt kans op één van de 100 prijzen. Elke prijs bestaat uit 4 filmtickets. De winnaars worden op de hoogte gebracht via e-mail en/of telefoon.