KORTINGEN op alle jassen en mantels! SHOP NU >> dames  |   Vivella  |   heren  |   meisjes  |   jongens

Accessoires

Collectie heren / Collection hommes

Accessoires

Een stijlvolle top, deftige broek en klasse paar schoenen zorgen voor een onweerstaanbare outfit, maar wat het plaatje kan afmaken – zelfs bij ons mannen –  dat zijn de accessoires. Handschoenen, sjaals en riemen, alles wat je als man nodig hebt om je garderobe net dat tikkeltje meer te kunnen geven, kan je hier terugvinden.

 

Sjaals zijn echter niet alleen typische winter accessoires die ervoor zorgen dat je geen keelontsteking krijgt. Sommige lichtere sjaals zijn perfect om in de tussenseizoenen een outfit volledig te maken. Bij gebrek aan uitgebreide juwelen en sieraden kunnen wij als mannen toch nog steeds eye-catching details toevoegen aan onze kledij. Je kan bijvoorbeeld een hippe sjaal gebruiken om wat pit toe te voegen of een riem voor een stijlvolle uitstraling. Veel hoeft het niet om het lijf te hebben om een zekere klasse uit te kunnen stralen, al wat je nodig hebt zijn deze accessoires voor mannen die subtiele accenten toevoegen aan je kleren.

 

Bij Bel&Bo hebben we net wat je nodig hebt. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen in onze webshop. We garanderen je een 100% veilige betaling gevolgd door een snelle levering en de mogelijkheid op een gratis retour - die hopelijk niet nodig zal zijn!

 

(*) €10 korting op ALLE JASSEN EN MANTELS in de dames- en herencollectie. Actie geldig van 4 tot en met 17 november 2019 in de winkels en op de webshop. Niet geldig op blazers en mouwloze bontjes. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet inwisselbaar in speciën.
(*) €5 korting op alle jassen kidscollectie. Actie geldig van 4 tot en met 17 november 2019 in de winkels en op de webshop. Niet geldig op blazers en mouwloze bontjes. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet inwisselbaar in speciën.
(*) -20% OP LINGERIE & BASIC ONDERGOED: actie geldig van 4 tem 17/11/2019 in alle Bel&Bo winkels en op de webshop. De korting wordt meteen verrekend aan de kassa of in het winkelmandje. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Niet geldig op nachtgoed. Niet inwisselbaar in speciën.