DAG VAN DE WEBSHOP Geniet nu van -20% op geselecteerde artikelen *  >

Accessoires

Collectie heren / Collection hommes

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Accessoires

Een stijlvolle top, deftige broek en klasse paar schoenen zorgen voor een onweerstaanbare outfit, maar wat het plaatje kan afmaken – zelfs bij ons mannen –  dat zijn de accessoires. Handschoenen, sjaals en riemen, alles wat je als man nodig hebt om je garderobe net dat tikkeltje meer te kunnen geven, kan je hier terugvinden.

 

Sjaals zijn echter niet alleen typische winter accessoires die ervoor zorgen dat je geen keelontsteking krijgt. Sommige lichtere sjaals zijn perfect om in de tussenseizoenen een outfit volledig te maken. Bij gebrek aan uitgebreide juwelen en sieraden kunnen wij als mannen toch nog steeds eye-catching details toevoegen aan onze kledij. Je kan bijvoorbeeld een hippe sjaal gebruiken om wat pit toe te voegen of een riem voor een stijlvolle uitstraling. Veel hoeft het niet om het lijf te hebben om een zekere klasse uit te kunnen stralen, al wat je nodig hebt zijn deze accessoires voor mannen die subtiele accenten toevoegen aan je kleren.

 

Bij Bel&Bo hebben we net wat je nodig hebt. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen in onze webshop. We garanderen je een 100% veilige betaling gevolgd door een snelle levering en de mogelijkheid op een gratis retour - die hopelijk niet nodig zal zijn!

 

(*) DAG VAN DE WEBSHOP: korting -20% op geselecteerde artikelen geldig op 18-19-20 oktober 2019 énkel op de webshop. Niet cumuleerbaar met andere acties. De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje.