Sjaals & foulards

Accessoires heren / Accessoires hommes

Sjaals

Sjaals, ze zijn ongeacht het seizoen onlosmakelijk met je hals en nek verbonden. In de koude wintermaanden houdt een dikke sjaal je lekker warm en in de warmere maanden of tijdens het tussenseizoen zijn ze zelfs voor mannen het ideale subtiele accessoire. Afhankelijk van het type sjaal krijg je een andere uitstraling.

 

Je komt er enerzijds immer stijlvol mee voor de dag en anderzijds kan een leuk, luchtig sjaaltje je een spontane look geven. Kortom, het veelzijdige en bovenal praktische aspect van de sjaal maakt het tot een onontbeerlijk fashion item voor je garderobe.

 

Bel&Bo heeft een ruim assortiment aan sjaals voor je in de aanbieding in allerlei verschillende stijlen en stoffen. We hebben herensjaals met kleine frullen, gebreide herensjaals en de klassieke eenvoudige sjaals. Ze zijn er bovendien in alle mogelijke kleuren, effen of met prints. Vooral de luchtigere sjaals hebben leuke prints. Voor het najaar zijn er foulards in herfsttinten, in het voorjaar doen de lentekleuren in frisse grafische prints hun blijde intrede.

 

Blader door onze collectie sjaals en foulards online en misschien vind je wel de sjaal die perfect bij jou past!