KORTINGEN op alle jassen en mantels! SHOP NU >> dames  |   Vivella  |   heren  |   meisjes  |   jongens

Broeken

Hemden heren / Chemises hommes

Heren broeken

Heren broeken, welke man kan eigenlijk zonder? Het is namelijk niet dat wij als mannen veel alternatieven hebben, in tegenstelling tot de rokkendragende Schotten. Heren broeken zijn de ideale oplossing om niet met de billen bloot te gaan. Bij gebrek aan keuze verruimende alternatieven, hebben we echter wel een aantal variaties op herenbroeken voorzien, zodat er wel degelijk afwisseling kan zijn, ook voor ons mannen.

 

Bel&Bo heeft broeken voor heren in alle denkbare kleuren, stoffen, snits en ga zo maar door. Voor elk wat wils, ongeacht het seizoen of de gelegenheid! Bij vrouwen vind je duizend-en-één variaties van de skinny broeken, in onze mannencollectie is dat niet echt aan de orde, niettegenstaande dat we wel meerdere stijlen hebben. De standaard pantalon met rechte pijp zit uiteraard in onze collectie net als de zogenaamde stadsbroek die iets strakker zit, maar nog niet zo strak als de stretchbroek.

 

Voorts hebben we bij Bel&Bo ook nog een aantal kostuumbroeken voor extra professionele klasse die net dat tikkeltje meer geven. Desalniettemin stralen de gewone heren broeken meer dan voldoende klasse uit, ze zijn gewoon vervaardigd uit andere stoffen dan de typische kostuumstof. Deze stoffen in kwestie zijn dan vooral katoen, maar soms ook fluweel. Fluwelen broeken zijn terug van weggeweest met hun heel eigen karakter en stijl. Qua kleuren kan je uiteraard ook variëren van klassiek zwart en grijs tot opvallend camel en petroleum blauw.

 

Zoek zelf je ideale broek op onze webshop en laat je inspireren!

 

(*) €10 korting op ALLE JASSEN EN MANTELS in de dames- en herencollectie. Actie geldig van 4 tot en met 17 november 2019 in de winkels en op de webshop. Niet geldig op blazers en mouwloze bontjes. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet inwisselbaar in speciën.
(*) €5 korting op alle jassen kidscollectie. Actie geldig van 4 tot en met 17 november 2019 in de winkels en op de webshop. Niet geldig op blazers en mouwloze bontjes. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet inwisselbaar in speciën.
(*) -20% OP LINGERIE & BASIC ONDERGOED: actie geldig van 4 tem 17/11/2019 in alle Bel&Bo winkels en op de webshop. De korting wordt meteen verrekend aan de kassa of in het winkelmandje. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Niet geldig op nachtgoed. Niet inwisselbaar in speciën.