Hemden

Hemden heren / Chemises hommes

21 artikel(en)

per pagina

21 artikel(en)

per pagina

Hemden

Als er één all-time favourite bestaat binnen de herenkleding om er ofwel stijlvol ofwel casually cool uit te zien, dan is het wel een hemd. Bij Bel&Bo hebben we ze in alle vormen, stijlen en kleuren, met print of zonder en bovendien telkens met die eigen persoonlijke touch. Ben je op zoek naar hemden om er formeel de werkvloer mee op te fleuren, dan kan je bij Bel&Bo niet beter zijn. Combineer deze stijlvolle klassieker met een effen pantalon voor een verfijnde look die professionaliteit uitstraalt zonder een grijze muis van je te maken.

 

Hemden zijn immers de symbolen voor mannelijkheid, geen vrouw kan weerstaan aan de uitstraling van een net pak gecombineerd met een strak hemd. Wanneer je op zoek bent naar hemden voor onder dergelijke kostuums of voor zakelijke besprekingen, dan ben je het beste met effen hemden of hemden met een niet al te drukke print zoals bijvoorbeeld een streepjespatroon. Informeel, daarentegen, kan uiteraard ook. Zo hebben ruitjespatronen en hemden in ‘houthakkers’-stijl gecombineerd met een jeans een oermannelijke uitstraling.

 

De eerste, formele categorie komt het beste tot uiting via een getailleerde slim fit waarbij je postuur benadrukt wordt. De tweede, informelere categorie echter, is net op z'n best in de meer casual regular fit voor de “je m’en fou”-look. Hoe het ook zij, een mannenkleerkast is onvolledig zonder hemden.

 

Sla dan ook nu je slag en bezoek de webshop van Bel&Bo voor deze mannelijke musthaves!.